.geo-platform-cell[data-v-a8696ae5]{align-items:center;display:inline-flex;max-width:100%;min-width:0;padding-left:2px;white-space:nowrap;width:-moz-max-content;width:max-content}.geo-platform-cell-icon[data-v-a8696ae5]{align-items:center;background:#eef3fe;border:2px solid #fff;border-radius:50%;box-shadow:0 1px 3px #0f172a1f;color:var(--geo-primary);cursor:help;display:inline-flex;flex:0 0 34px;font-size:14px;font-weight:600;height:34px;justify-content:center;margin-left:-9px;overflow:hidden;position:relative;transition:transform .15s ease;width:34px}.geo-platform-cell-icon[data-v-a8696ae5]:first-child{margin-left:0}.geo-platform-cell-icon[data-v-a8696ae5]:hover{transform:translateY(-2px) scale(1.08);z-index:999!important}.geo-platform-cell-icon img[data-v-a8696ae5]{height:100%;-o-object-fit:contain;object-fit:contain;width:100%}.geo-platform-cell-empty[data-v-a8696ae5]{color:var(--geo-muted);white-space:nowrap}
